Taktilne oznake iz različnih materialov, za notranjo ali zunanjo uporabo. Izdelane po veljavnih standardih.

Prikaz vseh 11 rezultatov

ALU opozorilne taktilne oznake

ALU opozorilne taktilne oznake so izdelane iz kakovostnega aluminija. Zagotavljajo slepim ter slabovidnim osebam boljšo orientacijo in varnost.

Betonske opozorilne taktilne oznake

Betonske opozorilne taktilne oznake, ki brezhibno združujejo funkcionalnost z estetiko. Oznake so izdelane v Sloveniji in predstavljajo dokaz kakovostne izdelave in inovativnega oblikovanja.

INOX opozorilne taktilne oznake

INOX opozorilne taktilne oznake so zasnovane iz kakovostnega materiala. Zagotavljajo slepim in slabovidnim osebam boljšo orientacijo in varnost.

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake,  so zasnovane za zagotavljanje optimalne varnosti in usmerjanje slepih in slabovidnih oseb v različnih zunanjih okoljih.

ME 22 opozorilne taktilne oznake

ME 22 so opozorilne taktilne oznake iz termoplastike, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Imajo obliko čepkov z ravnim vrhom (kot okrnjen stožec), ki predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč.

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 32 čepov

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake s 32 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 33 čepov

TERMOPLASTIČNE EXP  opozorilne taktilne oznake s 33 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake, ki so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim ter slabovidnim osebam. Od ostalih opozorilnih taktilnih oznak se razlikujejo po tem, da se na površino ne prilepijo pač pa pritrdijo s posebnimi zatiči. Primerne za optimalno orientacijo v notranjih in zunanjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake 32 čepov

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake s 32 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake 50 čepov

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake s 50 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim ter slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TPUP K3 opozorilne taktilne oznake

Sledite koraku inovacij s taktilnimi oznakami TPUP P3. Zasnovane so za notranje in zunanje prostore in postavljajo nove standarde z vidika varnosti in učinkovitosti, da lahko slepim in slabovidnim osebam omogočajo neprimerljivo boljšo izkušnjo navigacije.