Dostopnost 360°

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake,  so zasnovane za zagotavljanje optimalne varnosti in usmerjanje slepih in slabovidnih oseb v različnih zunanjih okoljih.

Podroben opis
  • Napredna rešitev za zunanje prostore: ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake so zasnovane za zunanjo uporabo, z namenom, da slepim in slabovidnim osebam omogočajo boljšo orientacijo in varnost v različnih okoljih.
  • Večnamenska uporaba: Idealne za ločevanje kolesarskih in pešpoti, označevanje peronov, postajališč, prehodov za pešce, stopnišč in podobno.
  • Zaobljeni čepi za večjo varnost: Opremljene z zaobljenimi čepi premera 25 mm, ki zagotavljajo optimalno taktilno zaznavo.
  • Barvna prilagodljivost: Na voljo v različnih barvnih kombinacijah, ki se lahko prilagodijo vašim potrebam in estetiki okolja.
  • Učinkovito ločevanje: Zasnovane za taktilno ločevanje skupnih kolesarskih stez in pešpoti, preprečujejo nenamerno in nevarno prečkanje slepih ter slabovidnih oseb čez kolesarske steze.
  • Enostavna in hitra namestitev: Namesti se neposredno na obstoječi pločnik ali pot, kar omogoča enostavno, hitro in stroškovno učinkovito montažo. Z dvokomponentnim lepilom je zagotovljena trdna pritrditev.
Barvne kombinacije

bela podlaga/beli čepi

bela podlaga/črni čepi

bela podlaga/rumeni čepi

bela podlaga/sivi čepi

Priporočila za namestitev

Če jih želite pritrditi na na novo položen asfalt ali beton, je najbolje, da oznake namestite po 30 dneh polaganja osnove. Prav tako za asfalt in beton priporočamo predhodni nanos temeljnega premaza.

Tehnične specifikacije

Dimenzije: 900 x 303 mm

Barva: na voljo so različne barvne kombinacije

Standard: SIST 1186.

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.