Dostopnost 360°

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 33 čepov

TERMOPLASTIČNE EXP  opozorilne taktilne oznake s 33 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

Podroben opis
  • Napredna rešitev za notranje prostore: TERMOPLASTIČNE EXP taktilne oznake s 33 čepi so zasnovane za notranjo uporabo, kjer slepim in slabovidnim osebam zagotavljajo boljšo orientacijo in varnost v notranjih prostorih.
  • Samolepilna tehnologija: Opremljene so s samolepilnimi čepi (na prozorni plastični pritrdilni plošči), kar omogoča enostavno in hitro montažo brez potrebe po dodatnih lepilih ali orodjih.
  • Estetsko in funkcionalno: Gre za estetsko rešitev, ki ponuja tudi praktičen vizualni kontrast, ki se dopolnjuje z notranjostjo.
  • Izjemna vzdržljivost: Izdelano iz vzdržljivega in kakovostnega materiala – brizganega techno polimera, ki zagotavlja dobro mehanično, kemično in toplotno odpornost; nerjavečega jekla, aluminija ali medenine.
Priporočila za namestitev

Oznake se namestijo hitro in enostavno ter brez dodatnega lepila ali orodja. Za montažo je dovolj ena oseba, podlago je potrebno pred nanosom le dobro očistiti in osušiti.

Tehnične specifikacije

Dimenzije: 25 x 5 mm

Dimenzija prozorne pritrdilne plošče: 420 x 225 mm

Širina taktilne označitve: 400 x 210 mm

Barva: črna, siva, barva inoxa, aluminija ali medenine

Standard: SIST 1186

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 33 čepov

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.