Dostopnost 360°

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake 50 čepov

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake s 50 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim ter slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

Podroben opis
  • Napredna rešitev za notranje prostore: TERMOPLASTIČNE taktilne oznake s 50 čepi so zasnovane za notranjo uporabo, kjer slepim in slabovidnim osebam zagotavljajo boljšo orientacijo in varnost v notranjih prostorih.
  • Samolepilna tehnologija: Opremljene so s samolepilnimi čepi na prozorni plastični pritrdilni plošči, kar omogoča enostavno in hitro montažo brez potrebe po dodatnih lepilih ali orodjih.
  • Estetsko in funkcionalno: Poleg tega, da gre za estetsko rešitev, ponuja tudi dober vizualni kontrast, ki se dopolnjuje z notranjostjo.
  • Izjemna vzdržljivost: Izdelano iz brizganega techno polimera, ki zagotavlja dobro mehanično, kemično in toplotno odpornost.
Priporočila za namestitev

Črte se namestijo hitro in enostavno ter brez dodatnega lepila ali orodja. Za montažo je dovolj ena oseba, podlago je potrebno pred nanosom le dobro očistiti in osušiti.

Tehnične specifikacije

Dimenzije: 25 x 3,5 mm

Dimenzija prozorne pritrdilne plošče: 300 x 300 mm

Širina taktilne linije: 300 x 300 mm

Barva: Siva, bela ali črna

Standard: SIST 1186

TERMOPLASTIČNE opozorilne taktilne oznake 50 čepov

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.