Taktilne oznake iz različnih materialov, za notranjo ali zunanjo uporabo. Izdelane po veljavnih standardih.

Prikazovanje 1–12 od 21 rezultatov

ALU opozorilne taktilne oznake

ALU opozorilne taktilne oznake so izdelane iz kakovostnega aluminija. Zagotavljajo slepim ter slabovidnim osebam boljšo orientacijo in varnost.

ALU vodilne taktilne oznake

ALU vodilne taktilne oznake, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč. Za notranjo in zunanjo uporabo.

AXI TRIO vodilne taktilne oznake

AXI TRIO spadajo med taktilne oznake iz termoplastike, ki ustvarjajo vodilne linije na prehodih za pešce in sprehajalnih poteh. Zaradi vzdržljivosti materiala se uporabljajo na zunanjih površinah.

Betonske opozorilne taktilne oznake

Betonske opozorilne taktilne oznake, ki brezhibno združujejo funkcionalnost z estetiko. Oznake so izdelane v Sloveniji in predstavljajo dokaz kakovostne izdelave in inovativnega oblikovanja.

Betonske vodilne taktilne oznake

Vrhunske betonske vodilne taktilne oznake, ki brezhibno združujejo funkcionalnost z estetiko. Oznake so izdelane v Sloveniji in predstavljajo dokaz kakovostne izdelave in inovativnega oblikovanja.

INOX opozorilne taktilne oznake

INOX opozorilne taktilne oznake so zasnovane iz kakovostnega materiala. Zagotavljajo slepim in slabovidnim osebam boljšo orientacijo in varnost.

INOX vodilne taktilne oznake

Vodilne taktilne oznake iz inoxa, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč.

ME 11 vodilne taktilne oznake

ME 11 so vodilne taktilne oznake iz termoplastike, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč.

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake

ME 20 TSB opozorilne taktilne oznake,  so zasnovane za zagotavljanje optimalne varnosti in usmerjanje slepih in slabovidnih oseb v različnih zunanjih okoljih.

ME 22 opozorilne taktilne oznake

ME 22 so opozorilne taktilne oznake iz termoplastike, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Imajo obliko čepkov z ravnim vrhom (kot okrnjen stožec), ki predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč.

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 32 čepov

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake s 32 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE EXP opozorilne taktilne oznake 33 čepov

TERMOPLASTIČNE EXP  opozorilne taktilne oznake s 33 čepi, so zasnovane za zagotavljanje vrhunske taktilne orientacije in varnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.