Dostopnost 360°

TPUP P3 vodilne taktilne oznake

Sledite koraku inovacij s taktilnimi oznakami TPUP P3. Zasnovane so za zunanje prostore in postavljajo nove standarde z vidika varnosti in učinkovitosti, da lahko slepim in slabovidnim osebam omogočajo neprimerljivo boljšo izkušnjo navigacije.

Podroben opis

Primerne so za vsa območja za pešce, prehode, ulice, križišča, trge, avtobusne in železniške postaje, letališča, parkirišča, sprehajališča, kopališča, zdravstvene domove, poslovne stavbe, šole, nakupovalna središča, večstanovanjske objekte itd.

 

  • Optimalna rešitev za zunanje prostore: Posebej zasnovana za zunanjo uporabo zagotavlja varno in učinkovito navigacijo za osebe z okvaro vida.
  • Trajna zasnova: Izdelano s poudarkom na vzdržljivosti, odpornosti in obstojnosti, zato so primerne za uporabo v prometnih obremenitvah.
  • Varnost na prvem mestu: Protizdrsna (peskana) površina zagotavlja maksimalno varnost, saj zmanjšuje tveganja za nesreče v mokrih ali spolzkih razmerah.
  • Izdelava: Plošče imajo 6 vzdolžnih reber, njihovi robovi so nagnjeni pod kotom 45 stopinj. Izdelane so iz kakovostnega termoplastičnega poliuretana in so na voljo v različnih barvah.
  • Preprosta namestitev: Samolepilne ali za lepljenje z dvokomponentnim lepilom.
  • Natančno prileganje: Naše taktilne oznake so zasnovane tako, da se brezhibno prilegajo podlagi.
Priporočila za namestitev

Za optimalno pritrjevanje taktilne oznake nanesite na čisto in popolnoma suho površino. Če jih želite pritrditi na na novo položen asfalt ali beton, je najbolje, da oznake namestite po 30 dneh polaganja osnove. Prav tako za asfalt in beton priporočamo predhodni nanos temeljnega premaza.

Tehnične specifikacije

DIMENZIJE: 300 x 300 mm

STANDARD: SIST 1186

TPUP P3 vodilne taktilne oznake

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.