AXI TRIO vodilne taktilne oznake

AXI TRIO spadajo med taktilne oznake iz termoplastike, ki ustvarjajo vodilne linije na prehodih za pešce in sprehajalnih poteh. Zaradi vzdržljivosti materiala se uporabljajo na zunanjih površinah.

ME 11 vodilne taktilne oznake

ME 11 so vodilne taktilne oznake iz termoplastike, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Predstavljajo rešitev za lažjo in varnejšo navigacijo slepim in slabovidnim osebam, tako v urbanih okoljih, kot izven mestnih središč.

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake

TERMOPLASTIČNE taktilne oznake so zasnovane za izboljšanje orientacije in zagotavljanje večje neodvisnosti slepim in slabovidnim osebam, tako v zunanjih, kot notranjih prostorih. Od ostalih TERMOPLASTIČNE taktilnih oznak se razlikujejo po tem, da se na površino ne prilepijo pač pa pritrdijo s posebnimi zatiči.

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake 3 črte

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake 3 črte so zasnovane za izboljšanje orientacije in zagotavljanje večje neodvisnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake 4 črte

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake s štirimi črtami so zasnovane za izboljšanje notranje orientacije in zagotavljanje večje neodvisnosti slepim in slabovidnim osebam.

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake 5 črt

TERMOPLASTIČNE taktilne oznake s petimi črtami so zasnovane za izboljšanje orientacije in zagotavljanje večje neodvisnosti slepim in slabovidnim osebam v notranjih prostorih.

TPUP P3 vodilne taktilne oznake

Sledite koraku inovacij s taktilnimi oznakami TPUP P3. Zasnovane so za zunanje prostore in postavljajo nove standarde z vidika varnosti in učinkovitosti, da lahko slepim in slabovidnim osebam omogočajo neprimerljivo boljšo izkušnjo navigacije.