Dostopnost 360°

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake

TERMOPLASTIČNE taktilne oznake so zasnovane za izboljšanje orientacije in zagotavljanje večje neodvisnosti slepim in slabovidnim osebam, tako v zunanjih, kot notranjih prostorih. Od ostalih TERMOPLASTIČNE taktilnih oznak se razlikujejo po tem, da se na površino ne prilepijo pač pa pritrdijo s posebnimi zatiči.

Podroben opis
  • Vsestranska rešitev: TERMOPLASTIČNE taktilne oznake so zasnovane tako za notranje kot zunanje prostore, kar omogoča slepim in slabovidnim osebam boljšo orientacijo v različnih okoljih.
  • Enostavna in hitra montaža: Zahvaljujoč sistemu montaže brez lepljenja, se čepi v izvrtane luknje enostavno vstavijo kar s kladivom. Luknje izvrtate s pomočjo šablone.
  • Prihranek časa: Ni potrebe po čakanju na sušenje ali strjevanje lepila.
  • Izjemna vzdržljivost: Oznake so bile mehansko testirane, da so neoporečne tudi po 1 milijonu udarcev. So UV odporne in primerne tudi za uporabo v ekstremnih vremenskih razmerah.
  • Kakovostne lastnosti: Izjemna mehanska, kemična in termična odpornost. Tudi v veliki vročini ne zadržujejo toplote, kar pomeni, da se ne segrevajo in tako ne opečejo tačk psov vodnikov, ki pogosto spremljajo slepe ali slabovidne osebe.
  • Primerne za različne podlage: Namestijo se lahko na asfaltu, granitu, marmorju, betonu, ploščicah ali lesenih površinah.
Priporočila za namestitev

Črte se namestijo hitro in enostavno, brez lepila. V podlago s pomočjo šablone najprej izvrtate luknje, premera 13 mm in globine 30 mm. V luknje nato čepe vstavite kar s kladivom. Za montažo je dovolj ena oseba.

Tehnične specifikacije

Dimenzije: Dolžina 405 mm, širina 30 mm, višina 5 mm

Dolžina zatiča: 25 mm

Uporaba: Za notranjo in zunanjo uporabo

Namestitev: Namestijo se brez dodatnega lepila. Hitra in enostavna montaža s pomočjo šablone.

Barva: Črna ali siva

Standard: SIST 1186

TERMOPLASTIČNE vodilne taktilne oznake

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.