Prikaz vseh 8 rezultatov

Accessound

Accessound je plavalna čelada, namenjena slepim in slabovidnim osebam za aktivnosti v odprtih vodah. omogoča vodenje več uporabnikov v realnem času prek oddajnika.

Izidoor

Izidoor je naprava za brezkontaktno odpiranje vrat, ki preprečuje tveganje širjenja koronavirusa kot tudi drugih virusov, bacilov in bakterij. Naprava za odpiranje, ki je pritrjena ob vratni panel, se uporablja s podlahtjo in je sposobna obračati kljuke katerih koli notranjih vrat.

Izidoor barre

Izidoor za vratne kljuke je naprava za brezkontaktno odpiranje vrat. Gre za drugi izdelek v naši seriji zaščitnih pregrad za higieno in varnost brez rok, ki preprečuje širjenje koronavirusa, drugih virusov, bacilov in bakterij prek stika.

Jumborest armrest

Univerzalno prenosno naslonjalo za roke za vse vrste miz, ki omogoča popravek drže. Izdelano je iz visokokakovostnega tehnopolimera, odpornega na udarce in je skladno s higienskimi standardi.

Jumborest tabletop

Jumborest tabletop je prenosna postaja, zasnovana za osebe s posebnimi potrebami, ki omogoča povečanje globine delovne površine. Nastal je z združitvijo dveh Jumborest armrest podpor in ponuja dobro oporo za roke, hkrati pa pripomore k urejenosti delovnega mesta.

Peta protect

V PE Nova Gorica so razvili zelo uporaben izdelek za pomoč osebam pri preležaninah, ko telo, sploh pa stopala potrebujejo še posebej skrbno nego. Z izdelkom pomagamo ustvariti položaj za telo, ki pomaga pri preprečevanju preležanin na stopalu oziroma tudi celjenju poškodb.

Securiseat

Univerzalna naprava za preprečevanje neželenega odpenjanja varnostnih pasov je namenjena izključno za uporabo pri potnikih s posebnimi potrebami, ki imajo vedenjske težave ob uporabi prevoznih sredstev.

Sunbed

Neovirano in brez težav uživajte v sončenju na ležalniku SunBed. Višina sedeža je popolnoma prilagojena uporabnikom z invalidskimi vozički. Uporabniki lahko v svojem ležalniku uživajo v treh različnih položajih.