Prikaz vseh 4 rezultatov

ESCAPE-CHAIR® CF

Escape-Chair® CF je posebej zasnovan za uporabnike invalidskih vozičkov, ki ponuja udobno evakuacijo z občutkom stabilnosti in varnosti. Z dvojno hrbtno oporo, ergonomskim podstavkom za noge in nastavljivo ročico za upravljanje je ta stol idealen za ljudi različnih višin.

ESCAPE-CHAIR® ST-B

Escape-Chair® ST-B je osnovna, a kakovostna evakuacijska rešitev za vašo zgradbo, ki zagotavlja visoke standarde kvalitete po ugodni ceni. Model je opremljen z osnovnimi funkcijami, vendar je mogoče dodati tudi "dodatni paket" ali "dodatni paket z oporo za noge".

ESCAPE-CHAIR® ST-PLUS

Escape-Chair® ST-PLUS je model, ki nudi dodatno varnost in udobje, z lastnostmi, kot so ročaj z nastavljivo višino, dvojna ergonomska hrbtna opora in proti drsno sedišče. Ta stol je primeren za zagotavljanje udobja tako za upravljalca kot za evakuirano osebo in se lahko prilagodi z dodatnimi nasloni za roke in/ali noge.

ESCAPE-CHAIR® VOLT

Escape-Chair® VOLT je zasnovan za evakuacijo po stopnicah navzgor, saj ga poganja močan baterijski elektromotor. Ta stol je idealen za situacije, kjer je potrebno premagovati višinske razlike, in je primeren tudi kot mobilnostni pripomoček za lažje gibalno ovirane osebe.