Visokokakovostna evakuacijska oprema za hitro in varno evakuacijo. Na voljo so različni evakuacijski stoli, vzmetnice in prevleke, vrhunske kvalitete.

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

ESCAPE-CHAIR® CF

Escape-Chair® CF je posebej zasnovan za uporabnike invalidskih vozičkov, ki ponuja udobno evakuacijo z občutkom stabilnosti in varnosti. Z dvojno hrbtno oporo, ergonomskim podstavkom za noge in nastavljivo ročico za upravljanje je ta stol idealen za ljudi različnih višin.

ESCAPE-CHAIR® ST-B

Escape-Chair® ST-B je osnovna, a kakovostna evakuacijska rešitev za vašo zgradbo, ki zagotavlja visoke standarde kvalitete po ugodni ceni. Model je opremljen z osnovnimi funkcijami, vendar je mogoče dodati tudi "dodatni paket" ali "dodatni paket z oporo za noge".

ESCAPE-CHAIR® ST-PLUS

Escape-Chair® ST-PLUS je model, ki nudi dodatno varnost in udobje, z lastnostmi, kot so ročaj z nastavljivo višino, dvojna ergonomska hrbtna opora in proti drsno sedišče. Ta stol je primeren za zagotavljanje udobja tako za upravljalca kot za evakuirano osebo in se lahko prilagodi z dodatnimi nasloni za roke in/ali noge.

ESCAPE-CHAIR® VOLT

Escape-Chair® VOLT je zasnovan za evakuacijo po stopnicah navzgor, saj ga poganja močan baterijski elektromotor. Ta stol je idealen za situacije, kjer je potrebno premagovati višinske razlike, in je primeren tudi kot mobilnostni pripomoček za lažje gibalno ovirane osebe.

ESCAPE-MATTRESS® BARIATRIC

Blazina Escape-Mattress® Bariatric je posebej zasnovana za evakuacijo oseb z večjo telesno težo do 300 kg in je primerna tudi za spiralna stopnišča. Za njeno uporabo je potrebno več usposobljenih oseb, odvisno od teže evakuirane osebe.

ESCAPE-MATTRESS® COMPACT

Escape-Mattress® Compact je kompaktna reševalna blazina, ki je zaradi svojih manjših dimenzij izjemno praktična za shranjevanje in prenašanje. Priložena zaščitna vreča z ročaji omogoča enostavno prenašanje blazine v različne situacije, kjer je potrebna evakuacija.

ESCAPE-MATTRESS® ECONOMY LINE

Escape-Mattress® Economy Line je zložljiva evakuacijska blazina, ki je enostavna za prenašanje in shranjevanje. Ko je razgrnjena, je takoj pripravljena za uporabo in jo je mogoče higienično shraniti v priloženi vreči ali omarici Escape-Locker.

ESCAPE-MATTRESS® FOLD

Escape-Mattress® Fold je zložljiva evakuacijska blazina, ki je oblikovana za enostavno shranjevanje in takojšnjo uporabo. Primerna je za higienično shranjevanje v vreči ali omarici, izdelana pa je iz ognjevarnega materiala, odpornega na različne tekočine.

ESCAPE-MATTRESS® JUNIOR

Escape-Mattress® Junior je namenjen za hitro in varno evakuacijo dveh malčkov (do 3 let) v ležečem položaju, pri čemer ga lahko uporablja samo ena oseba, kar odpravlja potrebo po nošenju otrok po stopnicah.

ESCAPE-MATTRESS® SOLO

Blazina Escape-Mattress® Solo je pritrjena na steno ob požarni poti, omogoča hitro uporabo z odpiranjem zadrge in je idealna za mesta z omejenim prostorom, kot so operacijske dvorane ali manjša stopnišča.

ESCAPE-MATTRESS® VACUUM

Escape-Mattress® Vacuum je večnamensko reševalno ležišče, ki združuje štiri funkcije: ležišče za nošenje, vlečenje, prenašanje in vakuumsko ležišče, kar olajša in pospeši reševanje ter zagotavlja varnejši in udobnejši prevoz bolnika.

ESCAPE-SHEET® ECONOMY LINE

Escape-Sheet® ECONOMY LINE je prevleka, ki je trajno nameščena med vzmetnico in posteljnim okvirjem, omogoča varno imobilizacijo osebe za premik po stopnicah v primerih evakuacije.