Prikaz vseh 7 rezultatov

ESCAPE-MATTRESS® BARIATRIC

Blazina Escape-Mattress® Bariatric je posebej zasnovana za evakuacijo oseb z večjo telesno težo do 300 kg in je primerna tudi za spiralna stopnišča. Za njeno uporabo je potrebno več usposobljenih oseb, odvisno od teže evakuirane osebe.

ESCAPE-MATTRESS® COMPACT

Escape-Mattress® Compact je kompaktna reševalna blazina, ki je zaradi svojih manjših dimenzij izjemno praktična za shranjevanje in prenašanje. Priložena zaščitna vreča z ročaji omogoča enostavno prenašanje blazine v različne situacije, kjer je potrebna evakuacija.

ESCAPE-MATTRESS® ECONOMY LINE

Escape-Mattress® Economy Line je zložljiva evakuacijska blazina, ki je enostavna za prenašanje in shranjevanje. Ko je razgrnjena, je takoj pripravljena za uporabo in jo je mogoče higienično shraniti v priloženi vreči ali omarici Escape-Locker.

ESCAPE-MATTRESS® FOLD

Escape-Mattress® Fold je zložljiva evakuacijska blazina, ki je oblikovana za enostavno shranjevanje in takojšnjo uporabo. Primerna je za higienično shranjevanje v vreči ali omarici, izdelana pa je iz ognjevarnega materiala, odpornega na različne tekočine.

ESCAPE-MATTRESS® JUNIOR

Escape-Mattress® Junior je namenjen za hitro in varno evakuacijo dveh malčkov (do 3 let) v ležečem položaju, pri čemer ga lahko uporablja samo ena oseba, kar odpravlja potrebo po nošenju otrok po stopnicah.

ESCAPE-MATTRESS® SOLO

Blazina Escape-Mattress® Solo je pritrjena na steno ob požarni poti, omogoča hitro uporabo z odpiranjem zadrge in je idealna za mesta z omejenim prostorom, kot so operacijske dvorane ali manjša stopnišča.

ESCAPE-MATTRESS® VACUUM

Escape-Mattress® Vacuum je večnamensko reševalno ležišče, ki združuje štiri funkcije: ležišče za nošenje, vlečenje, prenašanje in vakuumsko ležišče, kar olajša in pospeši reševanje ter zagotavlja varnejši in udobnejši prevoz bolnika.