Bazenska dvigala za notranjo in zunanjo uporabo. Fiksna sli mobilna.

Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov

Bazensko dvigalo i-swim

Bazensko dvigalo i-swim je priznan in široko uporabljan izdelek podjetja Autolift, ki je specializirano za dejavnosti na prostem.

Bazensko dvigalo i-swim 2

Dvigalo i-swim 2 predstavlja nadgradnjo prejšnjega modela, ki zdaj ponuja večjo moč in visoko zmogljivost za udoben dostop do bazena. Namenjeno je osebam z omejeno mobilnostjo, omogoča pa jim samostojen dostop do različnih vrst bazenov.

Bazensko dvigalo i-swim 3

i-swim 3 je inovativno bazensko dvigalo, ki s svojim edinstvenim sistemom premičnih rok nudi številne konfiguracije in prilagodljivost. Namenjeno je različnim bazenom, wellness in rehabilitacijskim centrom, pri čemer je na voljo v dveh različicah: STANDARD z nosilnostjo do 180 kg in MAXI z nosilnostjo do 250 kg.

BluBeach

BluBeach je amfibijski stol, zasnovan za osebe z gibalnimi motnjami, ki omogoča dostop do peščenih površin in ohranjanje nad vodo, izdelan iz ojačanega aluminija za večjo trdnost in vzdržljivost.

BluOne

BluOne je inovativno bazensko dvigalo, namenjeno preprostemu, mirnemu in varnemu prenosu oseb v in iz bazena, slačilnic in drugih prostorov. Zasnovano je tako, da omogoča enostavno uporabo, pri čemer oseba sedi na sprednjem sedežu, dvigalo pa jo prenese na rob bazena in nato v bazen.

BluPool

BluPool je napredno bazensko dvigalo, zasnovano za osebe z omejenim gibanjem, ki zagotavlja varen, udoben in učinkovit dostop do bazena. Je evolucija priljubljenega izdelka BLUONE, zdaj pa ponuja izboljšan dizajn, tehnologijo in nosilnost.

Delphin

Dvigalo za bazen Delphin omogoča samostojen dostop do bazena, deluje na vodni tlak brez potrebe po akumulatorju in je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla.

ECOpool

ECOpool je cenovno ugodna bazenska rešitev, ki omogoča dostop v bazen gibalno oviranim posameznikom, pri čemer kljub nizki ceni zagotavlja dobro zmogljivost, zanesljivost in varnost za uporabnika.

Električno mobilno dvigalo PandaPool

Električno mobilno dvigalo PandaPool predstavlja avantgardno tehnologijo, ki omogoča povsem avtonomno delovanje brez napora za upravljalca. Z kapaciteto do 150 kg in osmimi varnostnimi ravni zagotavlja največjo varnost, zaradi česar je PandaPool najpogosteje priporočeno bazensko dvigalo.

F100 M/F100

Bazensko dvigalo F100 M/F100 je zasnovano za uporabo ob obzidanih bazenih iz plastike ali lesa, ki omogoča gibalno oviranim osebam varen in enostaven vstop v vodo, predvsem za zunanje bazene.

F130

Bazensko dvigalo F130 je zasnovano za namestitev na glavne stene, zlasti v ozkih prostorih, in je idealno za obzidane terapevtske bazene. Njegova edinstvena struktura v obliki 'zastave' omogoča prilagodljivost in funkcionalnost.

F145/F145 B

Bazensko dvigalo F145 je primerno za vse vrste zidanih bazenov in se lahko namesti s standardnimi podstavki ali zabetoniranimi podstavki. Krajša različica, F145 B, je univerzalna za vse bazene in se lahko uporablja tudi za čolne in pristanišča.