Dostopnost 360°

Radstopper / omejevalnik parkirnega prostora

Zaščitite svoja vozila z našimi Radstopperji iz 100% recikliranega gumijastega materiala, ki so idealna rešitev za preprečevanje prekoračitve parkirnih mej in preprečevanje poškodb.

Podroben opis

Naši Radstopperji iz 100% recikliranega gumijastega materiala ponujajo vrhunsko zaščito pred prekoračitvijo parkirnih mej, s čimer preprečujejo morebitne poškodbe. 

Ključne lastnosti:

  • 100% recikliran gumi: Ekološko trajnostna rešitev, ki je v smislu vzdržljivosti boljša od alternativ iz betona ali plastike.
  • Visoka vidljivost: Vgrajen reflektivni trak zagotavlja maksimalno vidljivost in posledično varnost tako za pešce kot voznike.
  • Enostavna namestitev: Z integriranimi pritrdilnimi luknjami in priloženim montažnim materialom. Vsi naši parkirni zaviralci so dobavljeni z montažnim materialom in SDS Max vrtalnikom.
  • Dolga življenjska doba: Zasnovani so tako, da prenesejo ekstremne temperature, vlago, olje in UV svetlobo. Dobra odpornost na zunanje vremenske vplive.
  • Učinkovita zaščita: Preprečujejo poškodbe zaradi prekoračitve parkirnih mej, kar koristi tako vašemu vozilu, kot okoliški infrastrukturi.

Predstavljajte si parkirišče, kjer je vsako vozilo varno in zaščiteno, kjer pešci med hojo niso ogroženi in kjer so dragi popravki avtomobilov ali zgradb stvar preteklosti. Takšna parkirišča so že del sedanjosti in dostopna tudi vam. Oglejte si našo ponudbo ali nas kontaktirajte za več informacij.

Tehnične specifikacije

Višina (mm): 100 - 150

Dolžina (mm): 500 - 1830

Teža (kg): 4 - 26

Širina (mm): 150


PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.