Prikazovanje 1–12 od 31 rezultatov

Adam Hall zaščita za kable

Adam Hall zaščita za kable, za težke obremenitve. Izdelki so primerni za uporabo tako znotraj kot zunaj. Mostovi so narejeni iz nedrsečega poliuretana z vgrajenimi ročaji za prenašanje.

Adam Hall zaščita za kable krivulje

Adam Hall kabelski mostovi krivulje so namenjene zaščiti kablov - omogočajo zaščito do petih kablov hkrati in sledijo 45° krivulji. Idealni so tako za notranje, kot tudi zunanje prostore.

Aluminijasta klančina za prag (500mm x 700mm)

Robustna aluminijasta klančina, primerna za invalidske vozičke, je idealna za stopnice in robove do višine 80 mm ter zagotavlja enostavno namestitev in visoko nosilnost do 250 kg.

Aluminijasta klančina za prag (760mm x 700mm)

Robustna aluminijasta klančina, zasnovana za invalidske vozičke, je idealna za premostitev stopnic in pragov do višine 120 mm, pri čemer zagotavlja enostavno namestitev in nosilnost do 250 kg.

Dvoslojna zložljiva klančina za invalidske vozičke

Dvoslojna zložljiva klančina za invalidske vozičke je kompaktna in prilagodljiva, omogoča enostavno shranjevanje in zagotavlja črno proti drsno površino za boljši oprijem, tudi na mokrih površinah.

Fiksna klančina s ploščadjo in ograjo

Fiksna klančina s platformo in dvojno ograjo ima dolžino 10400 mm, širino 1100 mm in uporabno širino 877 mm. Površina za vožnjo je izdelana iz nedrseče mrežaste konstrukcije.

Fiksna klančina za prag

Fiksna aluminijasta klančina, ki se neposredno pritrdi na stopnico ali prag, je na voljo v štirih različnih dolžinah in omogoča enostavno montažo brez dodatnega montažnega materiala.

Fiksni sistem klančine s ploščadjo brez ograje iz aluminija

Aluminijasti fiksni sistem klančine je zasnovan za trajno namestitev, s širino ploščadi 900 mm in dolžino do 2500 mm, ki omogoča dober oprijem z razširjeno kovinsko površino.

Fiksni sistem klančine s ploščadjo in ograjo iz aluminija

Fiksni sistem klančine iz aluminija je zasnovan za trajno namestitev, s širino 900 mm in možnostjo prilagoditve dolžine od 1000 do 6000 mm. Klančina je opremljena z razširjeno kovinsko površino za boljši oprijem in dvojnimi držali za dodatno varnost.

Gumijasta rampa za prag

Naše gumijaste rampe so primerne za pragove in stopnice z višinami od 12 mm do 80 mm. Idealne so za vse vrste invalidskih vozičkov in električnih skuterjev. Z rebrasto površino omogočajo boljši oprijem med uporabo. Rampe so dolgotrajne, stabilne, protizdrsne in vsestransko uporabne.

Gumijasta rampa za robnike

Gumijasta rampa za robnike omogoča preprosto prehajanje čez robnike, ne glede na to, ali gre za avto, invalidski voziček ali otroški voziček. Vgrajeni svetlobni reflektorji zagotavljajo varnost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Klančina z možnostjo zvijanja

Klančina Roll-A-Ramp® je stabilna, prilagodljiva in varna aluminijasta klančina, ki se lahko poljubno razširi, ima nosilnost do 450 kg in je primerna za različne dolžine. Klančina je idealna za vse invalidske vozičke in se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih kot na prostem.