Slušne zanke vrhunske kvalitete, za osebe z okvaro sluha.

Prikaz vseh 7 rezultatov

eLoop+

eLoop+ je najnovejša generacija prenosnega zančnega ojačevalnika od Opus Technologies, idealen za integracijo v okoljih kot so recepcije, banke in letališča, zagotavljajoč jasno komunikacijo za naglušne osebe z uporabo slušnih aparatov.

LD 1.0

Opus Technologies LD 1.0 je kompakten ojačevalnik z magnetno zanko z enim izhodom, ki zagotavlja neprekinjen izhodni tok za pokritost prostora do 250 m². Primeren je za majhne do srednje velike prostore in vključuje vse potrebne funkcije za optimalno delovanje.

LD 2.0

Opus Technologies LD 2.0 je napredni parametrski ojačevalnik z magnetno zanko, zasnovan za prostor do 450 m², ki zagotavlja močan in neprekinjen 7-kraki izhodni tok.

OP-10T

Oddajnik OP-10T, v kombinaciji s sprejemniki OP-10R, tvori mobilni brezžični sistem za prenos govora, idealen za vodene oglede ali večjezične govore.

OP-6502IP-B

Omrežni sistem za prenos govora OP-6502IP-B omogoča jasne pogovore kljub oviram, kot so maske, dvojna zasteklitev ali varnostni zasloni. Ta IP domofon ponuja funkcije, kot so daljinsko snemanje programske opreme in komunikacija z drugimi domofonskimi enotami.

OP-6505B

Sistem za prenos govora OP-6505B omogoča jasno komunikacijo v situacijah, kjer je govor moten zaradi stekla, varnostnih zaslonov ali drugih varnostnih sistemov. Vključuje zančni ojačevalnik DCL20 za osebe z okvarami sluha, kar omogoča uporabnikom slušnih aparatov jasno slišati in komunicirati tudi v zahtevnih okoljih.

OP-6505H

OP-6505H je komunikacijski sistem s polnim dupleksom, zasnovan za izboljšanje komunikacije, zlasti ko so komunikacije otežene zaradi dvojne zasteklitve ali varnostnih zaslonov.