Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov

Alpha

Alpha - kompaktno stopniščno dvigalo z ozkimi tirnicami, ki zagotavlja kakovost z zanesljivim dvotirnim pogonskim sistemom, hkrati pa ponuja širok izbor sedežev, za vse estetske okuse.

Alpin

Osebno dvigalo z verižnim pogonom zagotavlja minimalno vzdrževanje, za montažo potrebuje le majhen temelj brez izkopa jame in ponuja prilagodljive možnosti velikosti ploščadi.

Delta

Najbolj prodajano stopniščno dvigalo z najširšo ploščadjo in vrhunsko varnostjo.

Elevex

Zunanje dvigalo z robustno zasnovo in preprostim vretenskim mehanizmom za premagovanje višinskih razlik, ki se ponaša s stroškovno učinkovitostjo in enostavno montažo.

Essential

Stopniščno dvigalo Essential je najožje dvigalo na trgu, ki omogoča maksimalen prihranek prostora, zato je primerno tudi za ožje stopnice in zagotavlja preverjeno kakovost in dolgotrajno uporabo.

Liftboy 1 / 2 / 3

Mobilno dvigalo, primerno za notranjo in zunanjo uporabo, ki združuje lahko zasnovo s transportnimi kolesi in ponuja različne barvne možnosti ter prilagoditve.

Liftboy 4

Liftboy 4 je inovativno mobilno dvigalo, ki je bil prvotno razvit za prenašanje uporabnikov invalidskih vozičkov med železniškimi vagoni in platformami, vendar se danes uporablja tudi za številne druge namene, kot so uporaba pri gledaliških in koncertnih odrih.

Liftboy 5

Kompaktno dvigalo s ploščadjo je primerno za notranjo in zunanjo uporabo ter deluje na akumulator z vgrajenim dodatnim varnostnim spuščanjem v sili.

Mobile hoist 1640

Prilagojeno za uporabo z Handi-podporniki in telesno podporo. Vključuje funkcijo za nujno spuščanje.

Omega

Dvigalo z najožjo ploščadjo na trgu, ki omogoča namestitev na strme in ozke stopnice, pri tem pa zagotavlja izjemno vzdržljivost z neprekinjenim delovanjem brez potrebe po akumulatorju.

Panda Station

Panda Station je inovativno dvigalo, ki omogoča gibalno oviranim osebam enostaven in varen vstop v vlak ali avtobus brez potrebe po dodatnih gradbenih posegih. Z ergonomsko zasnovo, bogato opremljenostjo in italijanskim dizajnom, Panda Station postajališčem dodaja estetsko in funkcionalno vrednost.

Public gosenično stopniščno dvigalo

Public je edino gosenično dvigalo za stopnice, ki je primerno tudi za težke električne invalidske vozičke, optimalno za uporabo v javnih zgradbah in zagotavlja 5 let garancije za vrhunski izdelek.