Dostopnost 360°

Protizdrsni in označevalni trakovi

PROTIZDRSNI TRAKOVI

Za varnejše korake v vsakodnevnem okolju predstavljamo naše protizdrsne trakove in obloge. Trakovi preprečujejo zdrse in padce in s tem zmanjšujejo možnost poškodb, ki izhajajo iz takšnih nesreč. Ne glede na to, ali so nameščeni znotraj ali zunaj, zagotavljajo izboljšano varnost prostorov ter površin, sploh za slabovidne osebe. Z obsežno zbirko materialov proti drsenju in več kot 10 različnimi vrstami trakov v 15 barvah, lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Kontrastne barve trakov še dodatno pomagajo slabovidnim pri zaznavanju morebitnih ovir.

OZNAČEVALNI TRAKOVI

Za jasno in trajno označevanje prostorov ponujamo široko paleto označevalnih trakov. Ne glede na to, ali gre za označevanje skladišč, proizvodnje ali trgovine, naši trakovi zagotavljajo dolgotrajno rešitev. Med najbolj trpežnimi izbirami so naši označevalni trakovi PermaSafety in vsestranski trakovi PermaSafety Route. Poleg tega ponujamo tudi standardne označevalne trakove, ki so prav tako visoke kakovosti. Kontrastne barve trakov še dodatno pomagajo slabovidnim pri zaznavanju različnih preprek.

ODSEVNI TRAKOVI

 Za boljšo vidljivost v različnih svetlobnih pogojih ponujamo različen nabor odsevnih trakov. Nekateri od njih odsevajo svetlobo, kot so avtomobilske luči in so tako idealni za zapornice ali stebričke. Drugi, kot so fotoluminiscentni trakovi, oddajajo lastno svetlobo v temi (na primer med izpadom elektrike), kar pomeni, da so zelo primerni za označbo zasilnih izhodov ali stopnic. Kontrastne barve trakov še dodatno pomagajo slabovidnim pri zaznavanju morebitnih ovir. Za tiste, ki iščejo trakove brez lepila, ponujamo tudi drugačne opozorilne trakove, ki jih lahko prilagodimo vašim specifičnim potrebam.

PODOBNI ARTIKLI

Dostopnost 360°

Pri Želvi vam ponujamo celostno rešitev pri urejanju dostopnosti, kjer
vam nudimo pomoč v celotnem procesu.